Nebytové priestory - obchodné priestory - Predaj - Kaviareň, cukráreň, bagetéria, útulný obchodný priestor vhodný aj na malú výrobu prípadne administratí

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
72 100 €
Realitný maklér:
Mária Pajchortová

Popis:
V mene majiteľa ponúkam na predaj vhodný investičný priestor, pôvodne využívaný ako kaviareň, bar, cukráreň. Vzhľadom na lokalizáciu je priestor vhodný aj na iné využitie, napr.: kancelárie, dielňa, obchodík, salón, kaderníctvo atď. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí tehlového bytového domu na sídlisku Pri Šajbách, v mestskej časti Rača. Priestor má celkovú výmeru 51 m2. Jedná sa o priestrannú miestnosť s veľkými plastovými oknami, plus príručný sklad a toaleta s umývadlom. Vstup je z pasáže.
Priestor je klimatizovaný, vybavený vzduchotechnikou; predáva sa aj so zostatkom zariadenia. Objekt je zabezpečený alarmom. V prípade záujmu je možnosť odkúpenia aj susedného identického prázdneho priestoru. Bezproblémový prístup a parkovanie dostupné v okolí sú veľkou výhodou ponúkanej nehnuteľnosti.
V prípade, že Vás táto nehnuteľnosť zaujala, rada Vás budem sprevádzať pri jej obhliadke s dodržaním všetkých hygienických nariadení. Obhliadka možná iba s jednou osobou, hygienické rúško a hygienické rukavice sú povinné. Prípadne viem zrealizovať ONLINE video obhliadku cez telefón. Kvôli podrobnostiam a termínu volajte na číslo 0948 96 96 90. Samozrejmosťou je kompletný realitný servis, v prípade záujmu sprostredkujem hypotekárne poradenstvo.
Mária Pajchortová - Licencovaný maklér NARKS / Váš osobný realitný poradca
Zariadenie:
barový pult, klimatizácia, vzduchotechnika, alarm
Pozemok:
Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy:
51
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Kanalizácia, Mestská voda
Kúrenie:
Ústredné
Forma vlastníctva:
Osobné
Počítačová sieť:
Nie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie