Rezervované - Byty - 3-izb. - Predaj - REZERVOVANÉ VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ, 3i BYT S VÝHĽADOM NA CHORVÁTSKÉ RAMENO, TOP LOKALITA

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
169 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava V
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Michal Gróf

Popis:
Realitný expert Mgr. Michal Gróf Vám ponúka zaujímavú investíciu, veľkorysý 3-izbový byt s balkónom a pekným výhľadom na Chorvátske rameno v TOP vyhľadávanej lokalite na Mlynarovičovej ulici - predná časť Petržalky - Háje.
Tento strategicky dobre položený vzdušný byt sa nachádza len na skok od centra Bratislavy. Nakoľko sa byt nachádza na 9.p. v 12.p. ponúka pekný výhľad na západnú časť Bratislavy. Bytový panelový dom je zateplený, kolaudovaný v r. 1979. Úžitková plocha bytu s pivnicou je 70m2, pivnica je na prízemí. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vymenená poistková skriňa, plávajúce podlahy sa prelínajú s dlažbou. V celom byte sú plastové okná so žalúziami. Bytový dom je tiež po rekonštrukcií, vymenené výťahy, spravené nové stúpačky. PROVIDER UPC, optika TELEKOM, ORANGE.
Dispozícia bytu:
Byt pozostáva z 3-och obytných miestností vrátane príslušenstva, pivnica, balkón. Do bytu sa dostaneme cez vstupnú svetlú chodbu, kde sa po ľavej strane nachádza priestranná obývavia miestnosť, cez obývaciu časť sa vieme dostať do kuchyne so zabudovanými elektrickými spotrebičmi, odkiaľ je východ aj na balkón s pekným panoramatickým výhľadom. Za kuchyňou je izba, ktorá môže slúžiť buď ako spálňa, alebo detská izba. Ďalej po ľavej strane vstupnej chodby sa nachádza kúpeľňa a WC. Na chodbe po pravej strane je zabudovaná posuvná vstavaná skriňa. Na konci chodby sa nachádza ďalšia izba slúžiaca momentálne ako spálňa.
Odporúčam vidieť, byt je pekný, vhodný aj ako investičný.
Okolie:
Pri bytovom dome sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Minútku od domu je zástavka električky, bus. Peši sa do mesta dostanete za pár minút. Pri dome školy, škôlky, ihriská. Bezproblémové parkovanie. Neďaleko je zdravotné stredisko, lekárne, obchody, reštaurácie, bary, trhovisko, pekáreň, potraviny LIDL a BILLA. Pár minút od domu sa nachádza obchodné centrum AUPARK, či veľký park SAD JANKA KRÁĽA. Parkovanie pod domom, alebo v jeho tesnom okolí.
V prípade Vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Teším sa na Vás
Mgr. Michal Gróf
☏ 0902 64 26 26
✉ grof@directreal.sk
---
• Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?
✔ virtuálna prehliadka
✔ profi fotky a homestaging
✔ sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
✔ VIP PROFESIONÁLNY SERVIS pre každého klienta
Máte v pláne predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť?
KONTAKTUJTE MA a rád Vám pomôžem. Podlahová plocha m2:
70
Loggia:
Áno 1x
Výťah:
Áno 2x
Stav:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Poschodie --/--:
9/12
Konštrukcia bytu:
Panel
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
150
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Zánovná
Spotrebiče:
Chladnička, Plynový sporák, Elektrická rúra
Kúpelňa:
Zánovná
WC:
Po rekonštrukcii
Podlahy:
Linoleum, Plávajúca podlaha, Dlažba
Svetové strany:
Z, S
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Pivnica:
Áno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie