Rezervované - Domy - chata/chalupa - Predaj - REZERVOVANÉ Jedinečná nehnuteľnosť v chránenej krajinnej oblasti Bratislava - Rača s nádherným výhľadom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
470 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava III
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Michaela Mosná

Počet izieb:
3.izbový
Celková úžitková plocha m2:
250
Plocha obytnej časti m2:
174
Výmera pozemku m2:
660
Popis:
Ponúkame na predaj jedinečnú nehnuteľnosť v chránenej krajinnej oblasti Malých Karpát s nádherným výhľadom na Bratislavu. Nehnuteľnosť v chatovej oblasti  Bratislava – časť Rača je situovaná v nádhernom lesnom prostredí s priamym vstupom do lesa a zároveň na skok od ruchu mesta. Nachádza sa na pozemku o výmere 660 m2. Úžitková plocha domu je 250 m2, obytná plocha 174 m2. Na pozemku je voda, elektrina, plyn a čistička odpadových vôd.
Okrem samotného domu sa na spodnej časti pozemku nachádza záhradný domček s elektrinou a vodou. Na vrchnej časti pozemku je samostatne stojaca vykurovaná dielňa s povalou, za ktorou sa nachádza altánok s murovaným grilom a priľahlým vonkajším ohniskom.
Pri dome je veľká krytá presklená terasa s ratanovým sedením a zároveň možnosťou parkovania auta.
Na pozemku sa ďalej nachádza objemná podzemná nádrž na zber dažďovej vody, exteriérová sprcha či niekoľko vonkajších sedení. Všetky spevnené plochy sú z kvalitnej prírodnej žuly. Vstupná brána je na elektrický pohon s diaľkovým ovládaním.
POZEMOK:
Pozemok je mierne svahovitý, je na ňom rozsiahla výsadba okrasných a ovocných stromov a rastlín. Je tu tiež možnosť parkovania vo dvore ako aj vonku pred pozemkom pre niekoľko vozidiel.
NEHNUTEĽNOSŤ:
Samotná nehnuteľnosť pozostáva z niekoľko obytných a úžitkových miestností.
Na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť priamo prepojená s kuchyňou a jedálňou. Tomuto spojenému priestoru dominuje interiérový krb s vykurovacími prieduchmi do izieb na prvom poschodí. Na prízemí je tiež kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou priestoru je vstupná chodba, schodisko na prvé poschodie a do suterénu a tiež vstup na čelný balkón s krásnym výhľadom na záhradu a Bratislavu. Celý priestor je otvorený a vzájomne prepojený, dýcha priestrannosťou a dostatkom svetla. Prvé poschodie pozostáva z dvoch priestranných izieb, haly a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.
V suteréne sa nachádza miestnosť na viacúčelové využitie, ktorú možno využiť ako zimnú záhradu. Ďalej je tu práčovňa, šatník a technická miestnosť. Zo suterénu je priamy prístup do exteriéru a ku presklenej krytej terase.
ŠTANDARD:
V celom dome je podlahové kúrenie, kvalitné drevené okná. Dom je vybavený masívnym nábytkom prevažne z jelšového deva. Chránený je elektronickým bezpečnostným systémom.
Nehnuteľnosť je svojou polohou vhodná pre ľudí, ktorí preferujú tichú lesnú lokalitu, pokoj a milujú prírodu. V blízkom okolí je možnosť športového a rekreačného vyžitia ako napríklad turistika, nordic walking, bežkové lyžovanie, horská cyklistika, zber húb a lesných plodov, prechádzky na Biely kríž, turistika do obci Borinka cez Malé Karpaty a veľa ďalších aktivít pre všetky vekové kategórie. A zároveň ste autom do 5 minút v centre mestskej časti Rača.
Nehnuteľnosť sa predáva v sume 450.000 eur.
KOMPLETNÉ INFORMÁCIE a prehliadku 3D kamerou Matterport tejto nehnuteľnosti nájdete skopírovaním tohto shortlinku: http://y9.sk/kRp
________________
V uvádzanej cene je zahrnuté všetko od kompletného právneho servisu, prevodu vlastníckych práv až po odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. V prípade potreby Vám zabezpečím aj financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom našich hypotekárnych špecialistov
_________________
Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať:
Mgr.Michaela Mosná
0905 207 762
m.mosna@directreal.sk Zastavaná plocha m2:
74
Pozemok:
Mierne svahovitý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Kombinácia
Podpivničený:
Áno
Skolaudovaný v roku:
2005
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Čistička odpadových vôd, Studňa, Internet
Kúrenie:
Plynové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Parkovacie státie 1x
Alarm:
Áno
Vybavenie domu:
Krb, Záhradný altánok, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Golf, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie