Domy - rodinný dom - Predaj - Výnimočný 5 izb.RD s wellnes a s bazénom, stropným chladením, novostavba golf.rezidencia

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Senec
Realitný maklér:
Adriana Gajanová

Počet izieb:
5.izbový
Celková úžitková plocha m2:
333
Plocha obytnej časti m2:
115
Výmera pozemku m2:
594
Popis:
Skutočne exkluzívnou ponukou na realitnom trhu je predaj rodinného domu v uzavretej golfovej rezidencii GREEN REZORT pár metrov od jamky č.6. Esteticky ladený exteriér aj interiér domu bol riešený do dnešnej komfortnej podoby samotnými majiteľmi pre naplnenie ich predstáv. Bez ďaľších investícií tento dom poskytne novému majiteľovi nadčasové bývanie s nádychom luxusu.
RODINNÝ DOM ( Dom nie je podpivničený. ) Kolaudácia 11/2018
- 5 izieb, kuchyňa s komorou, technická miestnosť s práčovňou,
2x kúpeľka s WC, 1 x samostané WC, 3 x terasa
- 278 m2 zastavaná plocha
- 333 m2 úžitková plocha ( 154 m2 dom,100 m2 wellnes zimná
záhrada, 24 m2 garáž, 55 m2 terasy )
Základným stavebným prvkom je tehla zn. Leier, stavba zvonka je ukončená izoláciou zn.Isover s fasádnou silikónovou omietkou zn.Murexin. Plochá strecha domu a terasy sú tvorené z tepelnoizolačnej vrstvy a hydroizolačnej vrstvy - nemeckej fólie zn. Bauder zaťaženou vrstvou ochranného štrkom, Okná sú zn. OknoPlast Pixel vo farbe antracit , trojskla quartz s elektrickými vonkajšiími roletami. Teplo a teplú vodu zabezpečuje tepelné čerpadlo zn. DeDietrich, pomocou ktorého si viete v lete prepnúť režim podlahového teplovodného vykurovania na chladenie zabudovaným stropným systémom zn. REHAU. Interiérový krb
v obývacej izbe poskytne nielen teplo ale aj príjemnú atmosféru.
WELLNES-ZIMNÁ ZÁHRADA na ploche 100 m2 pod preskleneným prestrešením je možné využívať počas celého roka. Čarovný priestor pre príjemné posedenie pri krbe či za veľkým stolom a bazén s protiprúdom so slanou vodou a s menšou plne vybavenou kuchyňou po ruke.Teplo vo wellnes zabezpečuje spolu s podlahovým vykurovaním dalšie tepelné čerpadlo( voda -vzduch ).
GARÁŽ 24 m2 s garážovou bránou Hörmann na elektrický pohon je súčasťou pozemku. Vedľa garáže je murovaný záhradný domček. Dverami je prepojený aj so zimnou záhradou.
POZEMOK 594 m2 je celý oplotený okrasnými betónovými tvárnicami v kombinácii s kovanou automaticky otváravou bránou a bránkou. Na pozemku je automatická závlaha napojená na 11 m hlbokú studňu. Pod otvoreným prístreškom je osadený Jacuzzi výrivý bazén. Veľkú lásku a pozornosť majitelia venovali a venujú záhrade, v ktorej sa nachádzajú zaujímavé nelen dreviny a pôsobí veľmi kompaktne a elegantne.
LOKALITA GREEN Rezort je novovybudovaná obytná zóna, ktorá vniesla iný charakter bývania ako je na Slovensku bežné. Prepojenie prírody, športu, bezpečia s estetikou okolia, ktoré je typické pre golfové ihriská a ich zázemie. Nie je to bývanie len pre milovníkov golfu, ale pre všetkých, ktorí preferujú spomínané benefity. Je to dynamicky rozvýjajúca lokalita, ktorá má ešte priestor pre dobudovanie infraštruktúry. Avšak už teraz poskytuje nezameniteľný pocit kľudného, bezpečného a spokojného bývania.
Na Vaše otázky, ohľadom nehnuteľnosti, procesu predaja a prevodu ma kontaktujte na čísle 0903 204 999. Teší sa na Vás Adriana.
Zastavaná plocha m2:
278
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2018
Inžinierske siete:
Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa, Internet
Kúrenie:
Podlahové, Tepelné čerpadlo
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Alarm:
Áno
Počet bytov v dome:
1
Vybavenie domu:
Krb, Bazén, Jacuzzi, Záhradný altánok, Klimatizácia, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Golf, Cyklistické trasy
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy
Typ strechy:
Rovná
Energetický certifikát budovy:
Trieda A
Energetický certifikát - (VYKUROVANIE):
Trieda A
Energetický certifikát - (Príprava TUV):
Trieda A

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie