Domy - rodinný dom - Predaj - Vymeňte svoj 4 izbový byt za zabývanú novostavbu rodinného domu + Váš doplatok

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
175 000 €
Realitný maklér:
Tamás Szabó

Počet izieb:
3.izbový
Celková úžitková plocha m2:
107
Plocha obytnej časti m2:
67
Výmera pozemku m2:
900
Popis:
Ponúkame Vám zabývanú 3 izbovú novostavbu v obci Veľké Blahovo vzdialenú neďaleko od Okresného mesta Dunajská Streda. Rodinný dom bol postavený a skolaudovaný pred 3 rokmi. Boli použité klasické stavebné materiály( železobetónový základ, obvodové steny 25mm tehla + 18cm polystyrén, strecha valbová). Dispozičné riešenie domu:
- zádverie
- hosťovská toaleta,
- garáž pre 1 auto, kde sa nachádza aj elektrický kotol (kúrenie+teplá voda),
- chodba,
- obývačka s výstupom na terasu je spojená s kuchyňou a so špajzou,
- kúpelňa s dvojitým umývadlom, s toaletou, sprchovacím kútom a s infra saunou,
- 2 samostatné izby.
Kúrenie je v celom dome elektrické podlahové, teplota je regulovateľná v každej izbe so samostatnými termostatmi, v garáži je kúrenie cez infra panel. V obývačke a v detskej izbe je pripravené pripojenie na internet ako aj na KTV. Úžitková voda je zásobovaná cez obecný vodovod, odkanalizovanie je do vlastnej žumpy - avšak momentálne v obci prebieha vybudovanie verejnej kanalizácie. K domu prislúcha aj 900m2 pozemok, ktorý je rozdelený na 2 časti, na prednom pozemku je postavený samotný rodinný dom, ako aj montovaný sklad náradia. Na pozemku sa nachádza vrazená studňa s čerpadlom, ktorá zabezpečí vodu pre automatický závlahový systém. Zadná časť pozemku vo výmere 300m2 je oddelená, momentálne nevyužívaná, len udržiavaná (evidovaná ako stavebný pozemok).
Rodinný dom ako aj pozemok je v udržiavanom, čistom a zabývanom stave, odporúčame pre menšie rodiny, ktoré chcú ihneď bývať. V prípade kúpy budú majitelia potrebovať 60 dní na odovzdanie. Zo strany majiteľov je možnosť aj výmeny za 4 izbový byt + Váš doplatok.
Lokalita je tichá a bezpečná, občianska vybavenosť dediny je postačujúca (materská škôlka, škola, potraviny s rozličným tovarom, reštaurácia, kvetinárstvo, kaderníctvo, ale aj detské ako aj futbalové ihrisko). V obci je aj vlaková stanica, premáva aj RegioJet a z obce sa dá rýchlo pripojiť na hlavný ťah Bratislava (cez R7) - Komárno.
Ak Vás ponuka oslovila pozrite si reálne fotky, prezentačné video alebo si urobte virtuálnu prehliadku, ktorú nájdete na www.directreal.sk. Ak Vás ponuka nie len oslovila, ale aj zaujala, tak neváhajte a dohodnite si termín obhliadky a presvedčte sa na vlastné oči , že predošlé riadky sú pravdivé.
Teším sa na Vás.
Realitná kancelária - Directreal comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
!!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, opravu, upratovanie, montáž a demontáž zariadení.,
Zastavaná plocha m2:
107
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2018
Inžinierske siete:
Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod, Studňa, Káblová televízia, Satelitný prijímač
Kúrenie:
Elektrické
Počet nadzemných podlaží:
1
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Vybavenie domu:
Záhradný altánok, Klimatizácia, Terasa
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie