Domy - rodinný dom - Predaj - Na predaj pekný 6-izbový rodinný dom v Zlatých Klasoch, s možnosťou sprostredkovania výhodného hyp. úveru

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
98 000 €
Realitný maklér:
František Beringer

Počet izieb:
6.izbový
Celková úžitková plocha m2:
350
Plocha obytnej časti m2:
200
Výmera pozemku m2:
455
Popis:
V obci Zlaté Klasy-Rastice okr.Dunajská Streda Directreal Live ponúka pekný 6- izbový rodinný dom , nachádzajúc sa v dobrej lokalite obce na Hlavnej ulici. Bol skolaudovaný v roku 1975 a čiastočne zrekonštruovaný v roku 1985 a pripojené dostupné inžinierske siete, plyn ,vodu ,kanalizáciu ktorý sa nachádza pred domom, možnosťou kedykoľvek napojiť. Bezstarostné kúrenie zabezpečuje nový plynový kotol značky Proterm. Dispozícia domu : na prvom podlaží veľká obývacia izba spojená s kuchyňou, detská izba, kúpeľňa, samostatné WC, na druhom podlaží 4 izby , kúpeľňa, samostatné WC, na dome sú celkom 4 balkóny. Dom je čiastočne podpivničený , súčasťou domu je aj garáž, prístupná priamo z domu, pozemok pekne upravený, celkový stav domu je veľmi dobrý, pozemok pekne upravený, kúpu domu vrelo odporučujem.
Všetky ostatné rozsiahle informácie vám radi poskytneme pri osobnom stretnutí na nezáväznej obhliadke na ktorú vás srdečne pozývam. Obhliadka domu je k dispozícii 6 dní v týždni , raz vidieť viac ako sto krát počuť. V prípade záujmu volajte prosím tel:0903 479 910 F.Beringer, alebo f.beringer@directreal.sk V kúpnej cene sú zahrnuté všetky právne a poradenské služby, vrátane vybavenie hypotekárneho úveru naším špecialistom. Zastavaná plocha m2:
118
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Kváder
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno
Skolaudovaný v roku:
1975
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod, Studňa
Kúrenie:
Plynové
Počet nadzemných podlaží:
3
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie