Domy - rodinný dom - Predaj - Vkusné priestranné rodinné sídlo s veľkým pozemkom, dvojgaráž, neďaleko Aquaparku DS, Malé Dvorníky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
380 000 €
Realitný maklér:
Mgr. Michal Gróf

Počet izieb:
7.izb a viac
Celková úžitková plocha m2:
350
Plocha obytnej časti m2:
350
Výmera pozemku m2:
1495
Popis:
Realitný expert Mgr. Michal Gróf - Directreal Plus ponúka na predaj veľmi pekne prepracované priestranné luxusné rodinné sídlo, nachádzajúce sa v obci Malé Dvorníky, vzdialenej len na skok od Dunajskej Stredy a necelých 50km od hlavného mesta Bratislavy.
Tento rodinný dom je situovaný v novovybudovanej časti obce s nadštandardnými rodinnými domami a vilami, vzdialený cca do 500m od samotného centra obce. RD je riešený ako samostatne stojací dom s možnosťou obytného podkrovia a s dvojgarážov. Zastavaná plocha domu je 300 m2 a úžitková plocha oboch podlaží predstavuje cca 350 m2.
DISPOZÍCIA:
1NP: cez krytý vstup sa dostaneme do vzdušnej vstupnej haly 17 m2, ktorá nám ponúka ísť dvomi smermi a to buď schodiskom cez galériu hore na 2NP, alebo pred sebou ďalej sa nám črtá priestranná loftová obývacia miestnosť o veľkosti 36 m2, ktorá je šikovne umiestnená v samotnom srdci domu a jej dominantou je samotný krb, je prepojená po ľavej strane s kuchyňou 15 m2 a s jedálenskou miestnosťou 14,5 m2, ktorá ponúka výstup aj na terasu. Po tejto strane domu sa tiež nachádza chodba, pracovňa 7 m2, detská izba s výstupom na záhradu o veľkosti 15,5 m2, kúpeľňa, práčovňa a kotolňa s priechodom do krytej dvojgaráže o veľkosti 37 m2. Po pravej strane rodinného sídla sa nájdeme detskú izbu 16 m2, knižnicu a veľkú spálňu s privátnou kúpeľnou a šatníkom.
2NP: cez vstupnú chodbu sa schodmi dostaneme na obytného podkrovie rodinného domu, ktoré ponúka veľký potenciál. Momentálne je podlažie nevyužívané, je otvorené s možnosťou dokončenia podľa vlastnej predstavy. Dokonca dom je tak dobre dispozične riešený, že sa dá dom rozdeliť na dve samostatné bytové rodinné jednotky. Stačí uzavrieť vstupnú chodbu a vzniknú dva samostatné vstupy pre 1 a 2NP.
RD je svojimi rozmermi, dispozičným riešením, vybavením a príslušenstvom jednoznačne nadštandardnej úrovne s potenciálom ďalšieho rozšírenia v podkroví.
TECH. INFORMÁCE:
Rodinný dom má valbovú strechu s vikiermi a dreveným krovom, obvodové múry a priečky sú z pálenej keramickej tehly. Dom je zateplený. Základy domu sú monolitické s izoláciou proti vode a vlhkosti. Omietka na stenách je vápenno-cementová hladká, na niektorých stenách prevláda pekný tapetová dekor. podlahy v dome sú riešené keramickou dlažbou a laminátovými podlahami s dreveným dekórom. Okná a dvere sú moderné, drevené EUROOKNÁ. Kuchynská linka je s tvrdého bukasu, so vstavanými el. spotrebičmi. V RD je teplovodné podlahové vykurovanie cez plynový kondenzačný kotol PROTHERM so zásobníkom na TÚV. Sekundárne vykurovanie je cez krb s vyhrievacou vložkou. Dvojgaráž má dve samostatne otváracie roletové brány HERMANN na diaľkové ovládanie.
Cena uvádzanej nehnuteľnosti je 380000 EUR, RD sa predáva bez zariadenia
je možnosť dokúpenia vedľajšieho pozemku o rozlohe cca 1500m2 a tým si rozšíriť ešte už teraz pekné honosné rodinné sídlo.
V prípade vážneho záujmu o danú nehnuteľnosť ma neváhajte kontaktovať:
Mgr. Michal Gróf
M: 0902642626
E: grof@directreal.sk Zastavaná plocha m2:
300
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2009
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Žumpa
Kúrenie:
Podlahové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Dvojgaráž
Vybavenie domu:
Krb, Záhradný altánok, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie
Typ strechy:
Valbová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie