Domy - rodinný dom - Predaj - Dvojgeneračný rodinný dom hľadá nového majiteľa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
190 000 €
Realitný maklér:
Tamás Szabó

Počet izieb:
5.izbový
Celková úžitková plocha m2:
229
Plocha obytnej časti m2:
120
Výmera pozemku m2:
1086
Popis:
Ponúkame Vám na predaj samostatne stojací 3 izbový prízemný rodinný dom bez podpivničenia s dvojitou garážou a vedľajšou stavbou, v ktorej je vybudovaná ďalšia bytová jednotka.Dom sa nachádza v obci Kostolné Kračany, ktorá je situovaná cca 5 km od okresného mesta Dunajská Streda a 45km od hlavného mesta Bratislava.
Predmetný rodinný dom bol aj s príslušenstvami skolaudovaný v roku 2013. Je postavený z klasických stavebných materiálov( základy železobetónové s izoláciou proti zemnej vlhkosti, obvodové steny z pálených tehál ,,POROTHERM hr. 380mm + 50mm izolácia, strecha valbová -drevená väznicová sústava , krytina betonová ,,Bramac,,)
Dispozičné riešenie: cez kryté závetrie sa dostaneme do predsiene, odkiaľ sú prístupné všetky miestnosti v dome. Ihneď pri vstupe je samostaný záchod s umývadlom, napravo sú dve izby, oproti je kúpeľňa a naľavo obývacia izba spojená s kuchyňou.Úžitková plocha je o celkovej podlahovej výmere 109m2. V zádverí ,v kuchyni a v obývačke sú keramické dlažby a v 2 obytných miestnostiach plávajúce podlahy. Kúrenie ústredné s plynovým kotlom cez radiátory. V obývačke je vybudovaný krb s uzatvoreným ohniskom, úžitková voda je zásobovaná cez vlastnú vodárničku, teplú úžitkovú vodu zabezpečí elektrický ohrievač vody, splašková odpadová voda je riešená do vlastnej žumpy (8m3).
Na pozemku sa nachádza aj vedľajšia stavba bez súpisného čísla. Ide o objekt nachádzajúci sa za rodinným domom. Pôvodne sa jednalo o budovu domáceho fitnesu, ale súčastný majiteľ túto stavbu využíva ako letnú kuchyňu s hosťovskou izbou a soc.zázemím. Rodinný dom a vedľajšia stavba sú od seba vzdialené cca 13m, sú však stavebne spojené podlhovastým prístreškom, ktorý presne spája zastrešenie oboch budov. Dispozičné riešenie: Obývačka s kuchyňou, špajza, kúpeľňa s vaňou a s wc, kotolňa, spálňa. Celková podlahová výmera 64m2. Za objektom je ohraničený kúsok z pozemku,ktorý aktuálne slúži ako psí výbeh.
Ďalej sa na pozemku okrem rodinného domu nachádza aj samostatne stojaca dvojgaráž, ktorá je dispozične delená na dve miestnosti- dvojgaráž a práčovňa. Celková podlahová výmera 56m2. Objekt je napojený na elektroinštaláciu, na vodovod a odkanalizovanie do vlastnej žumpy. Garážová braná funguje na diaľkové ovládanie.
Pozemok v celkovej výmere 1086m2, je ohraničený z každej strany, vpredu je kovaná brána na elektrický pohon a je v udržiavanom stave.
V obci je základná občianska vybavenosť. Odporúčame pre rodiny, ktoré chcú žiť spolu, ale oddelene bývať.
Disponujeme znaleckým posudkom z roku 2019 (november), kde znalec určil hodnotu rodinného domu s príslušenstvami na 255.000 eur.
Ak Vás ponuka oslovila pozrite si reálne fotky, prezentačné video alebo si urobte virtuálnu prehliadku, ktorú nájdete na www.directreal.sk. Ak Vás ponuka nie len oslovila, ale aj zaujala, tak neváhajte a dohodnite si termín obhliadky a presvedčte sa na vlastné oči , že predošlé riadky sú pravdivé.
Teším sa na Vás
Realitná kancelária - Directreal comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
!!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, opravu, upratovanie, montáž a demontáž zariadení., Zastavaná plocha m2:
370
Pozemok:
Rovinatý
Rozmery pozemku m:
17x60
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2013
Rok poslednej rekonštrukcie:
2014
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Žumpa, Studňa, Satelitný prijímač, Internet
Kúrenie:
Plynové
Počet nadzemných podlaží:
1
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Dvojgaráž
Alarm:
Áno
Vybavenie domu:
Krb, Klimatizácia, Terasa
Rekonštrukcie:
Po kompletnej rekonštrukcii
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika, Golf, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie