Pozemky - pre rodinné domy - Predaj - Pekný stavebný pozemok, ideálna výmera a poloha

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
45 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Pezinok
Realitný maklér:
Veronika Dedáčková

Popis pozemku:
Exkluzívne ponúkame na predaj pekný, slnečný pozemok o výmere 703 m² v Malokarpatskom regióne, v obci Štefanová, vhodný na výstavbu rodinného domu.
Rozmer pozemku je 12 m x 60 m. Nachádza sa v zastavanom území obce s prístupom po asfaltovej ceste. Pred pozemkom je približne 28 m široká trávnatá časť s novo vysadenými stromami, vo vlastníctve obce, z ktorej je možné časť odkúpiť do osobného vlastníctva. Inžinierske siete sú v blízkosti. Súhlasné stanoviská o možnosti napojenia na elektrinu, vodovod a plyn sú k dispozícii.
Lokalita:
Obec Štefanová je vzdialená 18 km od Trnavy, 19 km od Pezinka, 50 km od Bratislavy. Nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad, materská škola, detské a futbalové ihrisko, penzión, pohostinstvo a vinárstvo. Autobusová zástavka je kúsok od pozemku, s pravidelnými spojmi do Trnavy, Pezinka, Bratislavy a okolitých obcí. V susednej obci Budmerice je kompletná občianska vybavenosť ako pošta, základná škola, knižnica, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, záhradné centrum, čerpacia stanica, auto-servis a pneu-servis.
V uvádzanej cene je zahrnuté všetko, od kompletného právneho servisu, prevodu vlastníckych práv až po odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby Vám zabezpečím aj financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom našich hypotekárnych špecialistov.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku, ktorá je možná 7 dní v týždni. Raz vidieť je viac ako 100 krát počuť :)
______________________
Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať.
Veronika Dedáčková
☏ 0911290837
✉ v.dedackova@directreal.sk Výmera m2:
703
Cena za m2 EUR:
60
Siete:
Voda, Plyn, Bez sieti
Svetové strany:
Východ, Západ
Príjazdová cesta:
Asfalt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie