Pozemky - pre rodinné domy - Predaj - 15 árový stavebný pozemok na predaj nedokončenou chatkou v obci Moravské Kračany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
69 000 €
Realitný maklér:
Katarína Desatová

Popis pozemku:
Katarína Desatová Directreal Comfort ponúka na predaj 1573 m2 pozemok, na ktorom je rozostavaná rekreačná chata so stavebným povolením. Rekreačnú chatu bohužiaľ majiteľ nestihol dokončiť, preto ponúkame ako nedokončenú stavbu. Dispozícií sú ešte tehly, objednané aj vyplatené sú plastové okná a vchodové dvere + montáž. Rekreačná chata je podpivničená rozlohou 46 m2, prízemie rozlohou 46m2 a podkrovie rozlohou 41 m2. Pozemok je veľký, dá sa na pozemku postaviť ešte jeden dom. Na pozemku je elektrika a vlastná studňa. Príjazdová cesta asfaltová. Od pozemku len 3 km je Komárňanská - Bratislavská cesta.
Výmera m2: 1573
Cena za m2 EUR: 43,865
Siete: Elektrina, Voda
Príjazdová cesta: Asfalt
Ponúkame za cenu: 69.000,-EUR. Ak Vás ponuka oslovila volajte na číslo: 0907 200 189 alebo napíšte mail na: k.desatova@directreal.sk. Volať môžete od pondelka do nedele od 09.00-21.00 hodín aj cez víkendy.
Realitná kancelária - Directreal comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
Directreal comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu. Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. !!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, upratovanie, opravu, montáž a demontáž zariadení.
Výmera m2:
1573
Cena za m2 EUR:
43
Siete:
Elektrina, Voda
Príjazdová cesta:
Nespevnená cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie