Domy - rodinný dom - Predaj - Rozostavaný rodinný dom s tromi bytovými jednotkami v meste Šaštín Stráže

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
173 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Senica
Realitný maklér:
Ing. Katarína Kavecká Štetinová

Počet izieb:
7.izb a viac
Celková úžitková plocha m2:
675,86
Plocha obytnej časti m2:
450
Výmera pozemku m2:
427
Popis:
Directreal Doma ponúka na predaj rozostavaný rodinný dom s tromi bytovými jednotkami v hrubej stavbe v meste Šaštín Stráže, časť Šaštín na ulici Zápotočná.
Zastavaná plocha prízemia je 337,93 m2 a poschodia tak isto 337,93 m2. Na prízemí sa nachádza samostaný veľký 4 izbový byt, ku ktorému prislúcha aj dvor o výmere cca 100m2 a na poschodí sú ďalšie dve bytové jednotky. Do rodinného domu sú privedené všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn).
Prízemie rodinného domu pozostáva z obývacej miestnosti, kuchyňa, hala, kúpeľňa, samostatné WC, technická miestnosť, garáž s dvoma státiami, tri spálne. Na poschodí sa nachádzajú 2 byty, do ktorých sa dostanete cez vonkajšie schodisko je tu päť izieb, dve kúpeľne, šatník, technická miestnosť, skladovací priestor.
Dom je postavený na základových pásoch z prostého betónu s vodorovnou izoláciou proti vlhkosti. Prízemie je murované hrúbky 30cm so stropom montovaným z nosníkov a vložiek s betónovou zálievkou. Podlahy sú z podkladných betónových mazanín bez nášlapných vrstiev. Poschodie je tak isto murované hrúbky 30cm doplnené železobetónovými stĺpmi ako ztužujúcimi prvkami.
Na výstavbu RD je vydané právoplatné stavebné povolenie. Majiteľ ma k dispozícii projektovú dokumentáciu k elektrike aj ku kúreniu, ktoré je v projekte riešené ako teplovodné podlahové kúrenie pripojené na plynový kotol.
Pozemok je oplotený murovaným plotom a má výmeru 427m2.
Nehnuteľnosť si viete dorobiť na veľký rodinný dom ,ale tiež ako investíciu s možnosťou prenájmu bytov na poschodí a na prízemí si nehnuteľnosť zobytniť pre seba, prípadne prenajímať celú nehnuteľnosť.
Nehnuteľnosť sa nachádza len kúsok od námestia mesta Šaštín Stráže, takže to nikam nebude mať ďaleko. V meste je kompletná občianska vybavenosť (škôlky, základné školy, obchody, potraviny, lekár, lekáreň). Vzdialenosť do hlavného mesta Bratislava je 65km, ro Senice 20km.
Zastavaná plocha m2:
675,86
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla+Kváder
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
NIE
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa
Kúrenie:
Plynové, Podlahové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Dvojgaráž
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Sídlo firmy
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie