Nebytové priestory - reštaurácia - Predaj - Štýlovo zariadená stredomorská reštaurácia s pirátskou loďou na brehu Slnečného jazera v Senci

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
600 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Senec
Realitný maklér:
Dana Leitner

Popis:
 Realitná kancelária Directreal ponúka exkluzívne na predaj zabehnutú reštauráciu s terasou postavenú na vode priamo na Slnečných jazerách v Senci. Patrí k nej zakotvená pirátska loď na vodnej hladine, ktorá poskytuje možnosť posedenia v uzavretej spoločnosti v podpalubí s barom a toaletou. Na poschodí lode sa nachádza slnečná vyhliadková terasa s posedením a výhľadom na jazero. Možnosť parkovania na súkromnom parkovisku reštaurácie.
Reštaurácia na Seneckých jazerách je jednou z najkrajších a najnavštevovanejších v okolí, ktorá ponúka výber domácej aj medzinárodnej kuchyne vrátane rybích špecialít.
Predáva sa kompletne zariadená s plne vybavenou kuchyňou a nábytkom.
reštaurácie 200m2 - kapacita 80 miest
terasa 150m2 - kapacita 160 miest
loď podpalubie 150m2 kapacita 50 miest
loď vrchná časť 150m2 kapacita 50 miest
parkovanie pred reštauráciou
Dispozičné riešenie reštaurácie:
Štýlovo vkusne zariadená 2 podlažná reštaurácia má kapacitu pre 80 klientov. Priamo z nej sa vchádza do sociálnych zariadení. Kuchyňa je komplet vybavená všetkým potrebným spotrebičmi.
1. podlažie disponuje 4 miestnosťami, ktoré slúžia ako sklad a kancelária, nachádza sa tam sprcha a wc. Z terasy budete mať pekný výhľad na celé okolie Slnečných jazier.
Dispozičné riešenie loď - reštaurácia:
Neopakovateľným zážitkom pre vašich budúcich klientov bude určite štýlové posedenie na zakotvenej lodi, ktorá je zariadená barovým pultom, výčapom, sociálnym zariadením nábytkom a všetkým vybavením tak, aby ste mohli usporiadať jednu akciu v podpalubí a druhú na 1. podlaží lode s prekrásnym výhľadom na jazero a priľahlé domčeky na vode. Kapacita celej lode je okolo 100 klientov.
Reštaurácia je často využívaná na spoločenské akcie, a posedenia. Obyvatelia mesta a predovšetkým turisti, ktorí každoročne zavítajú na svoju dovolenku do Senca pravidelne využívajú celodenné stravovanie a posedenie pri špecialitách kuchyne. Loď sa v svojej plnej kráse predvedie hlavne večer, keď sa zasvietia všetky svetlá a vy máte pocit, akoby ste sedeli na brehu mora.
Čím je táto lokalita výnimočná?
Senecké jazerá sú známe svojou vodnou plochou, ktorá sa od skorej jari, až do neskorej jesene využíva nielen na kúpanie, ale aj vodné športy. Pešie promenády Vám poskytnú veľa atrakcii na spestrenie vášho času.
V okolí sú možnosti bicyklovania, turistiky, splavu malého Dunaja na katamaránoch a pltiach. Môžete navštíviť najznámejšie vodné mlyny v Tomašíkove a v Jelke, poprípade múzeum moderného umenia Danubiana v Čunove. Pre deti určite odporúčame návštevu oázy Sibírskeho tigra v Kostolnej pri Dunaji, alebo skanzen včelárstva vo Veľkých Uľanoch.
Priaznivci golfu nájdu v okolí niekoľko golfových ihrísk. Táto lokalita je známa množstvom termálnych kúpalísk ako sú Vincov Les, alebo Veľký Meder či Wellness a Aquapark v Senci, ktoré fungujú celoročne.
Vedľa jazier sa nachádza železničná stanica na trati Bratislava, Košice, Budapešť, čo môže byť veľkou výhodou pre vašich potenciálnych klientov. Mesto Senec je vzdialené 5 minút pešou chôdzou. Pre turistov tu počas leta premáva turistický vláčik smer Slneční jazerá. Začiatkom leta je tu veľkou atrakciou Senecký karneval.
Možnosť ubytovania na Seneckých jazerách poskytuje množstvo hotelov, penziónov a apartmánov počas celého roka.
Celková cena za predaj a prevod nehnuteľnosti je 600.000,-EUR
Obhliadku si dohodnite na čísle 0911 623 322, Bc. Dana Leitner, maklér.
V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo.
Zariadenie:
Predáva sa kompletne zariadená s plne vybavenou kuchyňou a nábytkom. Počet stoličiek:
340
Pozemok:
Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy:
100
Celková úžitková plocha skladu:
14
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Kanalizácia, Mestská voda, Internet
Forma vlastníctva:
Osobné
Energetický certifikát budovy:
Trieda A
Energetický certifikát - (VYKUROVANIE):
Trieda A
Energetický certifikát - (Príprava TUV):
Trieda A

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie