Predaj pozemku 793 m2, Lehnice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
99 500 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Dunajská Streda
Obec: Lehnice
Plocha: 793 m²
Realitný maklér:
Marcela Kristlová
0903 873 027

*** STAVEBNÝ POZEMOK v obci LEHNICE ***

Už Vás nebaví ruch mesta, ale preferujete pokoj, kľud, relax a prírodu? Práve pre Vás je tento pozemok ako stvorený! Pozemok je MOŽNÉ VYMENIŤ za 1 izbový byt v Šamoríne alebo Dunajskej Strede (doplatok).

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v celkovej výmere 793m2 v obci Lehnice, časť Masníkovo. Pozemok je kúpou ihneď voľný, podľa ÚPI je možné stavať v prednej časti pozemku (ÚPI k dispozícii v kancelárii). Výhodou pozemku je, že je rožný, dostupný z dvoch strán, čo Vám dáva možnosť vytvorenia prístupu na pozemok aj z bočnej strany.

Rozloha pozemku je 793m2, výmera v najširšej časti 25m, v najužšej 12m a na dĺžku 42m. Aj keď je pozemok asymetrický, poskytuje dostatočný priestor na Váš nový dom, garáž, záhradu alebo aj bazén. S pozemkom susedí len jeden sused, takže súkromie máte zaručené.

Pozemok sa nachádza sa v tichej časti obce v slepej ulici, v tesnej blízkosti obce Horná Potôň. Podľa ÚPI obce Lehnice sa jedná o obytné územie rodinných a bytových domov. Masníkovo patrí pod obec Lehnice, kde sa nachádza širšia občianska vybavenosť ako základná škola so slovenským alebo maďarským jazykom, materská škola, potraviny, reštaurácie, ale aj špecializovaná nemocnica.

Inžinierske siete:
- elektrická prípojka na hranici pozemku
- plyn na hranici pozemku
- optický rozvod na hranici pozemku

Vo vzdialenosti cca 7km sa nachádza vjazd na rýchlostnú cestu R7 smer Bratislava (45km), železničná zastávka Michal na Ostrove je vo vzdialenosti cca 4km a autobusová zastávka cca 200m. Vzdialenosť do Dunajskej Stredy je 13km, do Šamorína 17km.

V blízkosti pozemku sa nachádza detské ihrisko, neďaleko v Orechovej Potôni Malkia Park a Slovakia Ring. V okolí sú dostupné cyklotrasy a príroda.

Kúpu tohto pozemku je možné financovať hypotékou, na pozemku nie sú žiadne ťarchy. Naša realitná kancelária spolupracuje s hypošpecialistami, ktoré komunikujú so všetkými bankami a garantujú najlepšiu ponuku pre kupujúceho klienta. Všetky náklady spojené s kúpou/predajom pozemku (katastrálne a notárske poplatky), ako aj prípravu právnických zmlúv, hradí naša realitná kancelária.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Špecializujem sa na perfektne odvedenú prácu a na Váš skvelý pocit na záver spolupráce!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie