Byty - 4-izb. - Predaj - 4 izbový 93 m2 byt v štvorbytovke s dvoma garážmi, so záhradkou s vlastným kúrením v Dunajskej Strede

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
94 000 €
Realitný maklér:
Katarína Desatová

Popis:
Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 4 izbový byt v staršej štvorbytovke na Kúpeľnej ulici v Dunajskej Strede. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ,disponuje 4 nepriechodnými izbami avšak jedna momentálne slúži ako šatník.V kúpeľni nájdete okrem rohovej vane aj sprchovací kút a wc. V zimnom období zabezpečí teplo domova a teplú vodu vlastný plynový kotol. Byt disponuje 2 balkónmi ,z ktorých jeden je zasklenený. Byt je útulný a vhodný pre rodiny s deťmi. Medzi hlavné výhody tohto bytu patrí vlastná murovaná pivnica a garáž s výklopnou bránou. Letné horúčavy môžete tráviť pri bazéne, ktorá je umiestnená v záhradke s altánkom a zeleňou.K dispozícii máte aj ďalšiu väčšiu garáž s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie, kde si môžete uskladniť vaše veci ako záhradný nábytok alebo aj druhé auto. Toto všetko patrí k bytu vrátane predajnej ceny. Fotky sú reálné , neretušované. Pozrite si video obhliadku alebo spravte si virtuálnu obhliadku s kliknutím na link: https://www.directreal.sk/nehnutelnosti/4-izbovy-byt-predaj-4-izbovy-byt-so-zahradkou-a-dvoma-garazami-je-na-predaj-55113.
Ak Vás ponuka oslovila volajte na číslo: 0907 200 189 alebo napíšte mail na: k.desatova@directreal.sk. Volať môžete od pondelka do nedele od 09.00 do 21.00 aj cez sviatky. Tešíme sa na obhliadku.
Realitná kancelária - Directreal Comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
!!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, upratovanie, opravu, montáž a demontáž zariadení.
Podlahová plocha m2:
93
Loggia:
Balkón 2x
Výťah:
Nie
Stav:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Poschodie --/--:
1/1
Konštrukcia bytu:
Tehla
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
180
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Zánovná
Spotrebiče:
Plynový sporák, Elektrická rúra
Kúpelňa:
Zánovná
WC:
Zánovné
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Svetové strany:
V, J, S, SV, JV
Kúrenie:
Vlastné
Zdroj tepla:
Zemný plyn
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Dvojgaráž
Prechodné izby:
Nie
Pivnica:
Áno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie