Domy - rodinný dom - Predaj - Už sa len nasťahovať. Zariadenie v cene !!!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
99 900 €
Realitný maklér:
Eva Derzsiová

Počet izieb:
3.izbový
Celková úžitková plocha m2:
95
Plocha obytnej časti m2:
83
Výmera pozemku m2:
150
Popis:
Ponúkam na predaj skvelé bývanie v radovej výstavbe v obci Dunajský Klátov. Bytový dom leží v tichej a odľahlej časti obce, kde nájdete pokoj a kde môžu deti v kľude vyrastať. Obec leží iba 8 km od okresného mesta Dunajská Streda. Nachádza sa tu viac než 100 ročný vodný mlyn, alebo reštaurácia prepojená s malým Zoo a stajňami pre kone, ktoré tu majú aj dostihovú dráhu. Ďalej je tu aj veľké záhradkárstvo, ako aj materská škôlka. Obcou preteká Klátovské rameno, ktoré je veľmi obľúbené rybármi.
Bytový dom bol kolaudovaný toho roku. Disponuje s krásnou záhradkou, v ktorej dostal miesto okrem nádhernej terasy aj záhradný domček. Tiež sa tu nachádza ďalšia priestranná terasa, ktorá môže mať využitie aj ako státie pre auto vo dvore. Myslelo sa tu aj na vonkajší vodovod pre zalievanie trávy či kvetiniek. Vonkajšie osvetlenie ako aj zástrčka sú samozrejmosťou.
Moderný dom je postavený z tehly a je aj zateplený. Plastové okná a reluxy sú antracitovej farby. Všade boli použité kvalitné materiály. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. V dennej časti ktorá je na prízemí, sa nachádza okrem vstupu, toalety a špajzky kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou s ktorej je aj výstup na terasu. Nočná časť je na poschodí, kde sú dve izby s krásnymi francúzskymi balkónmi a kúpeľňa s vaňou a toaletou. Nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením.
Ak Vás oslovila táto ponuka, neváhajte a zavolajte na tel. č. : 0903 611 058. Rada Vám predstavím nehnuteľnosť osobne. Poskytujeme kompletný právny aj finančný servis, vybavíme notára a kataster. Prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. Zastavaná plocha m2:
48
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2020
Inžinierske siete:
Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod
Kúrenie:
Elektrické, Podlahové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Nie
Počet bytov v dome:
1
Vybavenie domu:
Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220 V
Spoločenské možnosti:
Turistika, Cyklistické trasy
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie
Typ strechy:
Rovná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie