Na predaj 2,5i byt na Martinčekovej ulici v Ružinove

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
229 900 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt na Martinčekovej ulici na 4/6 poschodí s výťahom. Byt je orientovaný na dve svetové strany SV a SZ. Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu.
LOKALITA:Martinčekova ulica v Bratislave sa nachádza v mestskej časti Ružinov, miestne časti Trávniky a Nivy. Ulicu tvoria panelové domy postavené v 60. rokoch. Žiadaná lokalita s výbornou dostupnosťou do mesta aj na obchvat. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Poteší aj bezproblémové parkovanie v priamom okolí bytových domov.
STAV BYTU:Byt je o výmere 66,6m2. Byt prešiel komplet rekonštrukciou v roku 2023, nové rozvody elektriny - nové vypínače a zásuvky, nové rozvody vody, omietky v celom byte, nové stropné svietidlá, plastové okná, kachličky v kúpeľni a wc + komplet nové vybavenie vrátane sanity a predprípravy na práčku, plávajúca podlaha, interiérové dvere, exteriérové dvere. Byt je neobývaný voľný ihneď k nasťahovaniu. Obývačka a kuchyňa je pre Vás virtuálne zariadená.
DISPOZÍCIA BYTU:- vstupná chodba- obývačka s loggiou- kuchyňa- kúpeľňa spojená s wc- 1. izba nepriechodná- 2. izba priechodná cez kuchyňu- bytu prislúcha murovaná pivnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie