Kancelárie, Kremnická, Bratislava V

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
11 €/m2/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Mgr. Iveta Farkašovská
farkasovska-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na Kremnickej ulici v Petržalke. Aktuálny stav priestorov odporúčam si vždy overiť telefonicky.
Momentálne je k dispozícii je kancelársky celok s rozlohou 72,5 m² na prvom poschodí, ktorý je možne rozdeliť na 20m2 a zvyšok. A samostatná kancelária s rozlohou 32 m² na 1. poschodí. V miestnostiach sa nachádza prípojka vody, toalety sa nachádzajú v priestoroch chodby. Možnosť prenajať zasadaciu miestnosť. Hĺbka kancelárií je 6,5m.  Prístup do budovy 24 hod. Dobré dopravné ako aj pešie napojenie na tepnu petržalského korza, blízka dostupnosť k mestskej hromadnej doprave a blízkosť centra mesta. Priamo v budove jedáleň. Možnosť prenájmu garáže pre 8 áut, ktorá je prípadne využiteľná ako skladovací priestor so samostatným vstupom o rozlohe 250 m2. Budova je zabezpečená alarmom a monitorovaná kamerovým systémom.
Cena nájmu kancelárie je 11 €/m2/mesiac. V cene nájmu kancelárií  je vykurovanie, upratovanie spoločných priestorov, OLO a vodné-stočné. V cene nie je spotreba el.energie, tú platí nájomca podľa skutočnej spotreby. Pred budovou je možnosť prenajať si parkovacie miesto za 50€ mesačne. Cena prenájmu garáže je 200 €/mesiac, pričom jej veľkosť je na cca 1,5 auta, využiteľná aj ako samostatný sklad.  Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie